Hotel Casa Vatră

***

Hotel Casa Vatră Rădăuți 3*

Oferind un restaurant, Casa Vatra Rădăuţi se află în Rădăuţi, la numai 600 de metri de centrul oraşului. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi, precum şi parcare publică gratuită.

Toate unităţile au podea cu parchet, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi birou. Băile sunt prevăzute cu duş şi articole de toaletă gratuite.
Casa Vatra Rădăuţi oferă un bar. În plus, la cerere sunt disponibile prânzuri la pachet, meniuri pentru diete speciale şi servicii de livrare de produse alimentare.
Proprietatea este situată la 300 de metri de cel mai apropiat magazin şi la 30 de metri de cea mai apropiată staţie de autobuz. Aeroportul oraşului Suceava se află la mai puţin de 45 km.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,0 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Întrebări frecvente

  • Acceptați carduri de vacanță? Da, Sodexo, Up și Edenred.
  • Micul dejun este inclus? Nu, micul dejun nu este inclus în prețul camerelor.
  • Există loc de parcare? Da, oferim parcare grauită.
  • În ce interval orar se poate face check-in? În intervalul 14:00 – 22:00.
  • În ce interval orar se poate face check-out? În intervalul 8:00 – 12:00

Nota 8.8 pe booking.com

„Mon Cafe & Casa Vatra” Radauti este o unitate cu o experienta de 22 de ani in domeniul turism-alimentatie publica.

Faptul ca suntem in zona garii Radauti nu trebuie sa va sperie deoarece circula doar 3 trenuri pe zi si la ore acceptabile, chiar clientii nostri ne-au recomandat ca fiind o unitate linistita (si cu paturi foarte confortabile).

Camerele renovate in 2021, imediat urmeaza si refacerea fatadei, o terasa eleganta si un restaurant-cafenea cu un meniu delicios… si argumentele acestea credem ca sunt atuurile noastre in incercarea de-a va convinge sa ne alegeti cand doriti o sedere in Radauti sau macar o masa gustoasa pe care sa vi le amintiti intr-un mod placut.

In curand..

Detalii in curand.